Hoorapparaten

Twijfel je aan je gehoor of heb je gehoorverlies? Dan zijn onderstaande stappen heel belangrijk:

  • Ga eerst naar een KNO-arts voor een gehoorcontrole en vraag een voorschrift voor een hoorapparaat. Wens je nog niet onmiddellijk naar de oogarts te gaan? Dan kan de controle ook bij ons doorgaan.
  • Maak een afspraak en kom bij Optiek Joke langs voor een gepersonaliseerde oplossing. Ben je minder mobiel, laat het ons weten en we komen tot bij jou voor een afspraak!
  • Bieke Roose, professionele audiologe, komt op afspraak bij ons ter plaatse en geeft jou de nodige begeleiding en uitleg.
  • Indien gewenst en mits een voorschrift van een KNO-arts, starten we een gratis en vrijblijvende proef met een hoortoestel.
  • Het aanbod hoorapparaten is groot, zodat iedereen kan geholpen worden naargelang de persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.
  • Tijdens de wekelijkse controlebezoeken stellen we jouw hoortoestel bij indien nodig.
  • Na de proefperiode handelt Bieke alles af met de mutualiteit en arts.
hoorapparaten

Maak een afspraak met Optiek Joke of contacteer Bieke Roose rechtstreeks op het nummer 0471 67 70 47.

Hulpmiddelen

Daarnaast kan je bij Bieke Roose ook terecht voor hulpmiddelen voor personen met slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Zo gaat het onder andere om flits- en trilwekkers, telefoons en GSM’s met extra versterking, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen.

Gehoorbescherming

Wil je de kans op gehoorverlies of oorsuizen verkleinen? Ook hiervoor biedt Bieke Roose begeleiding. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, …). Voor professionele muzikanten bieden we in-ear-monitors.