Heel wat mensen staan ’s ochtends uren voor de spiegel om de perfecte outfit te kiezen. Want een goede outfit staat gelijk aan een goede uitstraling, toch? Waarom dan lukraak kiezen voor een bril die je dagelijks opzet? Heel wat mensen kiezen een bril uit noodzaak maar houden weinig tot geen rekening met de uitstraling. Dat terwijl een bril hét accessoire is dat je hele look af kan maken! Tijdens een brilstyling ontdekken we samen welke bril bij jou past en ga ik voor niets minder dan een ‘wauw-reactie’. Benieuwd welke klanten al zo’n reactie hebben mogen ontvangen? Lees dan snel verder en ontdek de makeovers!

Een brilstyling: wat is dat?

Een brilstyling is zoveel meer dan het kiezen van een mooie bril. Als gediplomeerd kleur- en brilstyliste help ik je met het vinden van een bril die helemaal past bij jouw karakter en stijl. We kijken samen naar je gelaat, kleurentype en welke look je voor ogen hebt.

Benieuwd hoe dit juist in z’n werk gaat? Je leest hier alles over de praktische zaken en verloop van een brilstyling.

Brilstyliste Joke

Bekijk de brilstyling make overs

Lezen over een brilstyling is leuk, maar je wilt natuurlijk resultaten zien! Hieronder tonen we je dat een nieuwe bril de kers op de taart is voor een geslaagde make over. Kijk verder en ontdek wat voor wonderen een brilstyling kan doen. Benieuwd naar de volledige afleveringen van de make overs? Die kan je hier herbekijken!

Brilstyling van Lisa

Lisa’s oude zwarte bril gaf haar een harde en strengere look. Als jonge dame was het tijd voor een hipper en lichter montuur! Na een uitgebreide analyse van de gezichtsvorm, kwamen we uit bij diamantvormig gelaat. Wat wil dat zeggen? Het zwaartepunt in Lisa haar gezicht ligt bij de jukbeenderen en ze heeft een iets scherpere kin. Deze blokken we af door iets strakker te werken. Deze modieuze bril accentueert dit dan ook perfect! Het blauw in de montuur zorgt bovendien voor een demping van de rode ondertoon in haar gezicht én laat haar ogen er meteen uitspringen.

voor na brilstyling makeover

Brilstyling van Sandra

Sandra was op zoek naar een bril met een afslankend effect en die de rode plekjes in haar gelaat kon verbergen. Na een kleur- en gelaatsanalyse, kozen we voor Sandra deze bril die haar gezicht wat meer afslankt. De bril is iets zwaarder bovenaan, om haar kracht en zelfvertrouwen te accenturen. Onderaan is het montuur iets fijner, zodanig dat de bril niet te zwaar overkomt. Bovendien is het een enorm hippe bril, Sandra ziet er meteen 10 jaar jonger uit!

Make over brilstyling

Brilstyling van Bernice

Bernice wou met haar nieuwe bril graag de donkere randen onder haar ogen meer verdoezelen. Daarnaast wou ze ook afstappen van de harde uitstraling die de oude bril meegaf. Aangezien Bernice een warm kleurentype is, kunnen we met een warme tint de donkere kringen verzachten. We kozen voor een olijfgroen, fijn montuur. Deze nieuwe bril geeft haar een zachte uitstraling, werkt de randjes onder de ogen weg, verkort de neus en geeft meer ronding aan het gelaat. Bernice liep met een goed gevoel buiten, een geslaagde brilstyling!

Maak nu je afspraak voor een brilstyling!

Ook op zoek naar een bril die helemaal bij jou past? Maak vandaag nog je afspraak, want je verdient het om te stralen!