Door de opkomst van het digitale tijdperk krijgen onze ogen het soms hard te verduren… Een computerbril helpt je hier al een heel eind bij vooruit. “Wat zal een bril hierbij helpen?”, horen we je al denken. Lees verder en ontdek waarom een computerbril zo’n aanrader is!

De voordelen van een computerbril

Een computerbril, ook wel een beeldschermbril genoemd, is de ideale bril voor iedereen die meerdere uren per dag achter een scherm doorbrengt. Heb je na een dag beeldschermwerk last van vermoeide ogen of ’s avonds hoofdpijn en nekklachten? Dan biedt een computerbril met beeldschermglazen de oplossing! De glazen zijn speciaal afgestemd op typische werkafstanden en geven je ogen meer rust. Hierdoor kan je ontspannender werken en krijg je een optimaal zicht.

Vrouw draagt computerbril rodenstock

Beeldschermbril met blue coating

Met z’n allen zitten we steeds meer voor het scherm, en dat geldt ook voor kinderen. Denk maar aan laptops, smartphones, tablets, televisies en (spel)computers. Al deze apparaten geven een onnatuurlijk hoog percentage blauw licht af, wat kan zorgen voor slaapproblemen, vermoeide ogen, hoofdpijn, enzovoort. Wil je jouw ogen hiervoor beschermen? Voorzie je bril dan van een laagje blue coating. Het dunne laagje filtert het blauwe licht van je scherm. Bovendien is de blue coating nauwelijks zichtbaar is op je brillenglazen. Je bril zat er dus steeds stijlvol blijven uitzien!

Wil je meer weten over de brillenglazen?

Kom langs bij Optiek Joke voor meer informatie.