Het is zomer… En wat is op dit moment het populairste accessoire? Een knappe zonnebril natuurlijk! Het is een echte eyecatcher en maakt je outfit helemaal af. Daarnaast beschermt een zonnebril je ogen tegen UV vanaf de eerste zonnestralen. Merkte jij de zonnebrillentrends van deze zomer al op? Kom er hieronder meer over te weten…

Klassiek of liever iets specialer…

Van sportieve en grote zonnebrillen tot kleine, retro monturen: deze zomer doen veel zonnebrillentrends hun intrede en is niks te gek. Idealiter heb je meerdere zonnebrillen, zo kan je afwisselen per outfit en gelegenheid. Een klassiek en simpel model past natuurlijk overal bij. Maar wil je pas echt in the spotlights staan? Ga dan voor een zonnebril die jouw persoonlijkheid uitstraalt!

Optiek Joke zonnebriltrends

Trendy en persoonlijk

Een zonnebril hoeft helemaal niet neutraal of klassiek te zijn. Er bestaan tal van trendy modellen die je zomerse look compleet maken. Enkele voorbeelden zijn de cat eye-, piloten-, oversized- of retro zonnebrillen. Ieder model heeft een ander effect op jouw gelaat. Zo is de cat eye bijvoorbeeld heel sierlijk en vrouwelijk, en is een oversized zonnebril heel chique en klassevol. Wil je een elegante of modieuze look? Of zie je liever iets stoer en pittig? Afhankelijk van de look die jij wil uitstralen, kies je de kleur en vorm die bij jou past. Advies nodig? Dan ben je bij Optiek Joke aan het juiste adres en geef ik je als gediplomeerd kleur- en brilstyliste graag een heleboel tips mee.

Alle grote én Belgische merken onder één dak

De zomertrends voor zonnebrillen zijn dit jaar wederom uitgebreid! Veel verschillende modellen zoals oversized, cat eye, ronde brillen en retro brillen zijn hipper dan hip. Wanneer je je zonnebril op de juiste manier combineert, kan bijna alles. Naast hip en mooi is de kwaliteit ook van zeer groot belang. Bescherm je ogen goed en ga voor een bril met kwalitatieve glazen.

Bij Optiek Joke hebben we een uitgebreid aanbod van topmerken zoals Liu-Jo, Calvin Klein, Odette Lunettes, Serengeti, Bolon…  en nog zoveel meer. Samen zoeken we de zonnebril waar jij je goed in voelt!

Op zoek naar een zonnebril die helemaal bij je past?

Krijg persoonlijk advies en tips tijdens een afspraak!